Το μήνυμα του Κοντομηνά σε Μενεγάκη & όλους τους παρουσιαστές του Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:45
6/9/2016

Το μήνυμα του Κοντομηνά σε Μενεγάκη & όλους τους παρουσιαστές του Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Alpha δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμούν ανέμεναν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δουν ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του προέδρου του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά. 

Ο Κοντομηνάς πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου συνάντηση στο αμφιθέατρο της Κάντζας όπου έδωσαν το «παρών» όλοι οι παρουσιαστές, αλλά και στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με το zappIT.gr, όλοι οι παρουσιαστές δεσμεύτηκαν στον Κοντομηνά ότι συνεχίζουν κανονικά στον Alpha, ενώ ο Πρόεδρος ήταν «αποφασισμένος, ψύχραιμος και πολύ ευδιάθετος». 

 

Μάλιστα, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: 

«Ο Alpha θα συνεχίσει να εκπέμπει γιατί δεν μπορεί να μην εκπέμπει το πρώτο κανάλι της χώρας. Λύσεις υπάρχουν και αυτές τις λύσεις τις έχω. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη δεδομένη στιγμή να μην σας πω ακριβώς ποιες είναι αυτές. Ζητώ να εμπιστευθείτε τον όμιλο ακριβώς όπως κι εκείνος σας εμπιστεύεται. Αλλαγή σημαίνει ανάπτυξη και εξέλιξη. Μαύρο στον Alpha δεν θα πέσει, θα εκπέμπει μέσα στο πλαίσιο του νόμου. Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου καναλιού»,

Έτσι, Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Αντώνης Σρόιτερ, Δήμος Βερύκιος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χρήστος Φερεντίνος κι όχι μόνο θα είναι κανονικά στο πόστο τους για τη νέα σεζόν. 

Πηγή: zappIT.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ