Το ξέσπασμα της Πάνια για το κλείσιμο των καναλιών [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:44
11/2/2016

Το ξέσπασμα της Πάνια για το κλείσιμο των καναλιών [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κυβέρνηση προχώρησε στην κατάθεση τροπολογίας για 4 μόνο κανάλια εθνικής εμβέλειας και η Αννίτα Πάνια ασχολήθηκε με το καυτό θέμα για τα ΜΜΕ μέσα από το “Parole” και δεν έκρυψε την απορία και την αγανάκτησή της:

«Αφού λειτουργούν κανονικά τα μαγαζιά, παίζουν στον αέρα γιατί; Ποιός τραβάει ζόρι; Από υπερπροστατευτική πρόθεση για τους επιχειρηματίες; Η βιωσιμότητα είναι θέμα των ίδιων των καναλιών, των ίδιων των επιχειρηματιών των ίδιων των καναλαρχών. Θα χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους, είναι απλά τα πράγματα. Ρωτώ μήπως μου δώσει κάποιος μια εξήγηση αντικειμενική γιατί έρχεται μια κυβέρνηση και λέει ξαφνικά "Είναι 8 οι συχνότητες οι πανελλαδικές; Θα γίνουν 4 γιατί δεν έχουν βιωσιμότητα".

Τι ζόρι τραβάει η κυβέρνηση αν έχουν βιωσιμότητα τα κανάλια ή όχι; Αν έχουν πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν οι καναλάρχες και οι επιχειρηματίες. Οι ίδιοι έχουν βιωσιμότητα; Οι ίδιοι γνωρίζουν για το δικό τους μαγαζί αν έχει βιωσιμότητα; Πραγματικά, αυτή την "ευαισθησία" δεν την έχω καταλάβει.

 

Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε ζήσει τι σημαίνει κλείνει κανάλι. Έχουμε ζήσει μαζί τι είναι να κλείνει ένας σταθμός. Θυμάμαι λοιπόν ότι όταν έκλεισε η ΕΡΤ, αυτό το θλιβερό γεγονός, ζήσαμε όλοι αυτή τη φρίκη του κλεισίματος της ΕΡΤ, των ανθρώπων που μένουν χωρίς δουλειά. Έγινε ένα θέμα που το ζήσαμε στο πετσί μας όλοι οι Έλληνες.

Κάποτε έκλεισε μια τηλεόραση που λεγόταν ALTER, η οποία είχε πολύ καλή ενημέρωση, είχε ψυχαγωγία, ένα πλήρες, άρτιο κανάλι, το οποίο αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην άσχημη οικονομική στροφή της χώρας. Όταν κλείνει ένα κανάλι δε σημαίνει ότι φεύγει από το τηλεκοντρόλ μια εικόνα, φεύγουν εκατοντάδες εργαζόμενοι που έχουν οικογένειες και εν πάση περιπτώσει μιλάμε για σταθμούς που έχουν παράξει έργο το οποίο έχει αγαπήσει ο κόσμος. Πραγματικά όλο αυτό το πράγμα μου είναι δύσκολο να το καταλάβω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ