Το ξέσπασμα της Πάνια για το βίντεο- ντοκουμέντο για τον Γιακουμάκη [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:04
6/6/2016

Το ξέσπασμα της Πάνια για το βίντεο- ντοκουμέντο για τον Γιακουμάκη [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το βίντεο- ντοκουμέντο όπου βλέπει κανείς τους τραμπουκισμούς εις βάρος του ασχολήθηκαν στο ANNITAGR και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος, άρχισε να παίζει το επίμαχο βίντεο.

Ωστόσο, η Αννίτα απαίτησε να διακοπεί αμέσως η αναπαραγωγή του βίντεο σηκώνοντας το χέρι της στους συνεργάτες της και μιλώντας σε έντονο ύφος σε αυτούς:

«Δεν το θέλω ευχαριστώ! Δεν θέλω αυτό το βίντεο να παίξει, συγγνώμη. Δεν το ήξερα ότι είναι έτοιμο να παίξει, δεν θέλω. Δεν θέλω! Είναι σοκαριστικό, είναι η μνήμη ενός παιδιού, δεν γουστάρω να παίξει μέσα από την εκπομπή. Δεν μπορώ να το δω αυτό και δεν θέλω και δεν νομίζω ότι είναι και τηλεοπτικό προϊόν αυτό, δηλαδή πραγματικά είναι φρίκη αυτό το πράγμα και θεωρώ ότι να το αναπαράγει κανείς είναι και για την οικογένεια άσχημο και για τη μνήμη του παιδιού.

 

Πραγματικά! Αυτό το παιδί φτάνει! Έχασε τη ζωή του με αυτό τον τρόπο που όλοι ξέρουμε, είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί. Θέλουμε να το συζητάμε, να το αναμοχλεύουμε, μέσα από αυτό να υπενθυμίζουμε την ύπαρξη του bullying στη ζωή των παιδιών μας, που μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή στη ζωή τους. Το χρησιμοποιούμε ως μάθημα για να μπορέσουμε να μάθουμε και εμείς, να μάθουν και τα παιδιά όλο αυτό το πράγμα, αλλά έλεος δηλαδή να βλέπουμε το βίντεο… Είναι σκληρές εικόνες και θεωρώ ότι αυτό το παιδί όπως φαίνεται να ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης το τελευταίο που θα ήθελε να του συμβεί ήταν να παίζει το βίντεο αυτό στην τηλεόραση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ