Το ξέσπασμα της Βόσσου για το YFSF & την επιτροπή! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:57
10/6/2014

Το ξέσπασμα της Βόσσου για το YFSF & την επιτροπή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανδρική υπόθεση είναι ο τελικός του YFSF, αφού σε αυτόν πέρασαν οι: Γιάννης Σαββιδάκης, Παντελής Καναράκης, Κώστας Δόξας και Λευτέρης Ελευθερίου.

Και άφησαν έξω μεγάλα ονόματα του show, όπως εκείνο της Σοφίας Βόσσου. Βέβαια, ο αποκλεισμός της Βόσσου από τον τελικό δεν ήταν έκπληξη, αφού η σπουδαία τραγουδίστρια δεν είχε σε κάθε live τη βαθμολογία που ταιριάζει στην καλλιτεχνική της αξία. Και ήρθε που λες, η τραγουδίστρια και ξέσπασε μετά το τέλος του ημιτελικού!

 

«Δεν θα ξαναέπαιρνα μέρος στο YFSF» δήλωσε4 στην κάμερα του Πρω1νου. Και την επόμενη μέρα, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, έχοντας ένα απίστευτο ξέσπασμα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε μέσα στο show.

 

«Όχι δε θα το ξανάκανα. Δε θα το ξανάκανα γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη η κούραση γιατί τελικά πιστεύω ότι όταν γίνονται τέτοια shows που δεν έχουν σχέση με ανταγωνισμό, δε φεύγεις – μένεις, χρειάζεται να είμαστε λίγο δίκαιοι κάποιες στιγμές και να σεβόμαστε και λίγο αυτά που έχουμε. Δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε προς χάριν ενός σκεπτικού ας πούμε. Όταν παίρνεις έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στον χώρο Χ πράγματα, τα σέβεσαι αυτά τα Χ πράγματα, δεν τα εξανεμίζεις. Έχεις πάρα πολλές εκπομπές σε νούμερα να το δίνεις αυτό. Δεν είπα ότι πρέπει να ήμουν ο πρώτος τροχός, γιατί σαφώς δίνουμε τόπο στα νιάτα, έτσι δεν είναι; Έγιναν πράγματα που ήταν πολύ ακραία, δηλαδή αν τα βάλεις και δεις τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, θα πεις δε γίνεται τώρα αυτό, στον τομέα που μπορώ εγώ να υπερασπιστώ. Επίσης θεωρώ ότι έχει αδικηθεί και η Μπέτυ Μαγγίρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Και συνέχισε λέγοντας για την κριτική επιτροπή:  «Θεωρώ ότι οι δύο άνθρωποι του θεάτρου, η Μπέσυ Μάλφα και οΑλέξανδρος Ρήγας είχαν επιχειρήματα σε αυτά που έλεγαν και γνώση του αντικειμένου. Θεωρώ ότι οι άλλοι δύο κριτικές και της Κατερίνας και του Τάκη του Ζαχαράτου, πολλές φορές δεν ήξεραν τι έλεγαν. Στο επίπεδο του «γνωρίζω αυτό που λέω» όχι «αυτός με χωνεύει, αυτός δε με χωνεύει».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ