Το καυστικό τρέιλερ της Κουτσελίνη πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:34
22/9/2016

Το καυστικό τρέιλερ της Κουτσελίνη πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τρέιλερ της εκπομπής. 

Η Ζήνα θα βρίσκεται στον αέρα καθημερινά από τις 12 μέχρι και τις 2μιση το μεσημέρι και το τρέιλερ αλλά και το δελτίο τύπου μιλούν για το φως κόντρα στο σκοτάδι.

 

Πρωταγωνιστές της ζωής, για ακόμη μία χρονιά, στο επίκεντρο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Θέματα επικαιρότητας,  κοινωνικοί προβληματισμοί, ήρωες της διπλανής πόρτας, ανθρώπινες ιστορίες, που αξίζει να μοιραστούμε.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, θα βρίσκεται η κάμερα της  εκπομπής αναζητώντας την αλήθεια για να μοιραστείτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ό,τι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό γεμάτο φως και θετικά μηνύματα, φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας σπίτι και  θα σας περιμένει καθημερινά στις 12 ακριβώς στο Star. Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για δεύτερη χρονιά υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.

«Ακόμη κι αν οι γύρω μας επιμένουν στο σκοτάδι, εμείς θα βλέπουμε πάντα ακόμη κι από μια χαραμάδα το φως! Η δύναμη είναι μέσα μας και η υποταγή άγνωστη λέξη για εμάς!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ