Το καρφί της Χρηστίδου για τον Φερεντίνο & το Πρωινό ANT1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:24
16/6/2016

Το καρφί της Χρηστίδου για τον Φερεντίνο & το Πρωινό ANT1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο 2night show ήταν την Τετάρτη 15 Ιουνίου η Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων συζήτησε με τον Αρναούτογλου για το “Πρωινό ANT1” που παρουσίασε πριν μερικά χρόνια μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Πέρασα δύσκολα στο πρωινό του ΑΝΤ1, αυτή ήταν και η τελευταία εκπομπή που έκανα. Πέρασα δύσκολα, όχι στην εκπομπή, στην εκπομπή ήταν σούπερ και με τον Χρήστο δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Πέρασα δύσκολα στο απ’ έξω, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ το “ξύλο” που έτρωγα.

Η εκπομπή είχε μέσο όρο 23%, δεν θεωρώ ότι ήταν η αποτυχία που χρεώθηκε, υπάρχουν εκπομπές που χρεώνονται επιτυχία το 23%, αλλά για εμάς δεν ίσχυε αυτό.

 

Στην ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί δε συνεχίστηκε η εκπομπή για δεύτερη σεζόν, η Χρηστίδου απάντησε:

«Δεν ήθελε ο ΑΝΤ1 να συνεχίσουμε και δεν ξέρω αν θέλαμε κι εμείς. Δεν υπήρχε συμφωνία χαρακτήρων και χημεία που δεν ξέρεις τι είναι και συμβαίνει όταν βρεθείς στο πλατό με έναν άνθρωπο για να δεις αν έχεις χημεία ή όχι, δεν το ξέρεις από πριν. Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει τέτοιο πρωινό. Εγώ πήγα να κάνω το πρωινό που ήξερα, ενώ ο Χρήστος ήθελε να παρουσιάσει ένα άλλο πρωινό μιας άλλης λογικής. Το κανάλι ποτέ δεν μας πήρε τηλέφωνο να μας πει κάντε αυτό, κάντε εκείνο, οπότε δεν υπήρχε κατεύθυνση και ο καθένας ήθελε να κάνει τα δικά του. Εγώ δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που ήθελε ο Χρήστος».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ