Το καρφί της Μπακοδήμου για την αλλαγή ώρας του «ΦΜ Live» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:10
8/1/2016

Το καρφί της Μπακοδήμου για την αλλαγή ώρας του «ΦΜ Live»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπυλους παρουσιάζουν το «ΦΜ Live» στο Star, αλλά κάθε χρόνο η ώρα μετάδοσης αλλάζει κι έτσι από αργά απόγευμα έχει βρεθεί νωρίς μεσημέρι, ενώ έχει περάσει και από ενδιάμεσες ώρες προβολής.

Φέτος ξεκινάει στις 14.45 και τα νούμερα τηλεθέασης κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρσι και ενώ οι παρουσιαστές μέχρι τώρα δεν είχαν τοποθετηθεί ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο θέμα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό You η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε ανοικτά στο επίμαχο θέμα:

«Η εκπομπή είναι λίγο αδικημένη. Θα ήθελα να είναι σε μια συγκεκριμένη ώρα και να έχει ένα σταθερό ραντεβού με τον τηλεθεατή. Θα ήταν πολύ διαφορετική η συνέχεια και η πορεία της. Αυτήν τη στιγμή είναι σαν… καρδιογράφημα! Έχω στο μυαλό μου την βραδινή εκπομπή αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι και παράλληλα. Εμένα μου αρέσουν οι συνεντεύξεις. Μου λείπανε και μου λείπουν. Από τη στιγμή που υπάρχει η μεσημεριανή μας εκπομπή, την αγαπώ, την υποστηρίζω και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Έχω στο νου μου το βραδινό αλλά θα έρθει…

Όλα τα πράγματα μου έχουν συμβεί επειδή τα είχα στο μυαλό μου. Τα πράγματα γίνονται με πολύ φτωχά και φτηνά υλικά. Εμείς το κάναμε έτσι κι αλλιώς και αυτό είναι το ατού μας στην τηλεόραση. Δεν βγήκα στην TV επειδή είμαι ψηλή, ξανθιά, μπίμπο».
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ