«Το Καφέ της Χαράς»: Αναγνωρίζεις τη νέα ηρωίδα που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:21
6/3/2020

«Το Καφέ της Χαράς»: Αναγνωρίζεις τη νέα ηρωίδα που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απόψε στις 21:45 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς». Οι εξελίξεις στο Κολοκωτρωνίτσι είναι πολλές και ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει για να ταράξει τις ισορροπίες. 

Η Κατερίνα Τσάβαλου θα είναι η μπαργούμαν Μαρισόλ, η οποία θα δουλεύει στο νέο “Καφέ” που θα ανοίξει η Βάλια. Ωστόσο, λόγω μιας παρεξήγησης θα αντικατασταθεί από την Ζέτα Δούκα.


Η Στέλλα γίνεται γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί του Περίανδρου Πώποτα. Όχι μόνο γιατί είναι δυναμική, αλλά και γιατί αποπνέει κατά τη γνώμη του το αντίθετο του ''τάξις και ηθική'' που είναι πάντα η φιλοσοφία του, το πιστεύω του και το μότο του. Η αλήθεια είναι ότι η Στέλλα έχει πράγματι ένα σκοτεινό παρελθόν. Η Βάλια το γνωρίζει καλά, αλλά αποφασίζουν να το κρατήσουν κρυφό και την παρουσιάζει σε όλους, ακόμη και στο Μάνο, ως διάσημη μπαργούμαν που έκανε καριέρα σε club της Ίμπιζα. Ο μόνος στον οποίο η Βάλια εκμυστηρεύεται την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Ο Φατσέας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, γιατί για τη θέση του στην καθαριότητα του Δήμου, απαιτείται απολυτήριο δημοτικού, το οποίο δεν έχει... και έτσι αναγκάζεται να το πλαστογραφήσει!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ