Το Greek Idol μπαίνει στην τελική ευθεία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:23
7/4/2011

Το Greek Idol μπαίνει στην τελική ευθεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Greek Idol μπαίνει στην τελική ευθεία: Οι 100 επικρατέστεροι από τις οντισιόν εμφανίζονται ξανά ενώπιον της κριτικής επιτροπής διεκδικώντας μια θέση στην 15αδα που θα εμφανιστεί στο πρώτο live, στις 16 Απριλίου. 

Το Greek Idol μπαίνει στην τελική ευθεία: Οι 100 επικρατέστεροι από τις οντισιόν εμφανίζονται ξανά ενώπιον της κριτικής επιτροπής διεκδικώντας μια θέση στην 15αδα που θα εμφανιστεί στο πρώτο live, στις 16 Απριλίου. 

Η διαδικασία όμως δεν είναι απλή: Στην πρώτη  φάση, και οι 100 παρατάσσονται ανά 8 σχηματίζοντας ένα chorus line, και τραγουδούν ένα κομμάτι δικής τους επιλογής, a capella, o ένας μετά τον άλλο, καθώς η κριτική επιτροπή παρατηρεί την εγρήγορση και την άνεση των υποψηφίων. 

Οι 60 που  καταφέρνουν να περάσουν στην επόμενη  φάση, χωρίζονται σε γκρουπ, ενώ η  παραγωγή τους δίνει το τραγούδι που  πρέπει να μάθουν και να ερμηνεύσουν. Κάθε ομάδα πρέπει να αποφασίσει μόνη της πώς θα μοιράσει το κομμάτι που θα ερμηνεύσει μεταξύ των μελών της, τη χορογραφία και τη συνολική προσέγγιση. Από αυτή τη δοκιμασία επιβιώνουν οι 30, οι οποίοι περνούν στην τρίτη φάση: Την επιλογή των 15 υποψηφίων που περνούν στη διαδικασία των live shows μέχρι την ανάδειξη του επόμενου Greek Idol.  

Αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου, παρακολουθήστε το δεύτερο και τελικό μέρος της διαδικασίας του Top-100. Δείτε ποιοι επέζησαν από την φάση των γκρουπ και πέρασαν στους 30. Σε αυτή την φάση, οι υποψήφιοι τραγουδούν ο καθένας ξεχωριστά με τη συνοδεία πιάνου, έχοντας επιλέξει το τραγούδι τους από μία λίστα που τους έχει διανείμει η παραγωγή. Οι μισοί υποψήφιοι θα αποχωρήσουν μετά από αυτή τη διαδικασία, ενώ οι υπόλοιποι θα πλησιάσουν το όνειρό τους καθώς προκρίνονται στα live shows. Θα υπάρξουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής; Ποια είναι η τελική δεκαπεντάδα; 

Καθοριστικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία διαδραματίζει  η τριάδα των κριτών: Ο Κώστας Καπετανίδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος αξιολογούν, συμβουλεύουν και ενθαρρύνουν τους υποψηφίους, καθώς σε κάθε φάση τα κριτήρια επιλογής γίνονται όλο και πιο αυστηρά. Επιπλέον είναι αυτοί που τους ανακοινώνουν και τα τελικά αποτελέσματα. Πώς διαχειρίζονται τις αντιδράσεις των παιδιών; 

Μάθετε τις  ιστορίες όσων τα κατάφεραν και μπήκαν στην τελική τριαντάδα, μοιραστείτε την αγωνία και την έντασή τους καθώς διεκδικούν μια θέση στα live και ξεχωρίστε τα δικά σας φαβορί. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ