Το Φως στο τούνελ επιστρέφει: Πότε κάνει πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:42
12/10/2016

Το Φως στο τούνελ επιστρέφει: Πότε κάνει πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η «Μις Μαρπλ» -όπως την αποκαλούν- Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας για 21η συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha και ο σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:

«730 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων. 23 δολοφονίες που αποκαλύφθηκαν. Εκατοντάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στον έντυπο Τύπο, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο.

 

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 23:00, το πολυβραβευμένο «Φως στο Τούνελ», ανάβει τα φώτα του για 21η χρονιά για να καθηλώσει τους τηλεθεατές με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και εγκλήματα που κρύβουν δυνατά μυστικά,  αλλά και με αναζητήσεις αγνοουμένων.

Η Αγγελική Νικολούλη έρχεται με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο σκοτεινών παζλ και να φωτίσει τον δρόμο για τη λύση των πιο δύσκολων γρίφων.

 

Ίχνη, μάρτυρες-κλειδιά, κωδικοποιημένα μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι «πρωταγωνιστές» περνούν από το μικροσκόπιο της δημοσιογράφου. Τι θα δείξουν τα αποκαλυπτικά ευρήματα; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα;

Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της, με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των εθελοντών και των Αρχών, θα φωτίσουν γι’ άλλη μία χρονιά τα σκοτεινά «τούνελ» της κοινωνίας μας. 

Πρεμιέρα: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 23:00»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ