Το είδαμε και αυτό: Τατιάνα - Ευαγγελάτος τηλεφωνήθηκαν on air | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:57
3/2/2015

Το είδαμε και αυτό: Τατιάνα - Ευαγγελάτος τηλεφωνήθηκαν on air

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega με ΜΙΑ ήταν την Δευτέρα (2/2) η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το γάμο της με το Νίκο Ευαγγελάτο. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και μία από τις αρκετές αποκαλύψεις που έκανε, είναι ότι ο σύζυγος όποτε και αν τον πάρει τηλέφωνο, θα το σηκώσει. Ακόμη και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να είναι, άμα το κινητό δείξει… «Τατιάνα» θα το σηκώσει. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν την πίστεψε – γιατί την πιστέψαμε εμείς; - και της είπε να τον πάρει τηλέφωνο.

 

Κι εκείνη για να αποδείξει τα λεγόμενα της του τηλεφώνησε. Και ω ναι, ο Ευαγγελάτος απάντησε στην κλήση της και βρεθήκαμε μάρτυρες στην on air τηλεφωνική επικοινωνία του ζεύγους. Κι αφού τα είπαν και αφού ο δημοσιογράφος δεσμεύτηκε να παραδώσει μαθήματα σωστού συζύγου στον Σεφερλή, η Στεφανίδυ τον αποχαιρέτησε με ένα «σ’ αγαπώ». Σνιφ, σνιφ.

 

Οπότε όταν στο θέμα ζήλιας, η παρουσιάστρια απάντησε ότι δε ζηλεύει, επειδή ο σύζυγος της δεν της αφήνει περιθώρια, την πιστεύουμε πλέον με… χέρια και με πόδια!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ