Το «δράμα» της Ελευθερίας Ελευθερίου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:19
3/9/2012

Το «δράμα» της Ελευθερίας Ελευθερίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα «δράμα» ζει η Ελευθερία Ελευθερίου τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα μετά την Γιουροβίζιον.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η αοιδός, η οποία με ένα παράπονο (να την ακούς και να σε πιάνει η καρδιά σου) είπε ότι δεν την φλερτάρουν πια οι άνδρες. Η Ελευθερία μίλησε για το «δράμα» της στο  περιοδικό Icon της Κύπρου.


«Μετά τη Eurovision με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άνδρες. Ίσως να νομίζουν ότι αν με φλερτάρουν θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δε θα έχουν ανταπόκριση. Ενώ παλιά με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως δεν ανταποδίδω εύκολα στο φλερτ. Ειδικά όταν δε θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς να γίνομαι καν κακιά ή αγενής. Επίσης δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ’ αυτά. Θέλω ο άνδρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.Όσο για το ποιοι άνδρες της αρέσουν; Προτιμά τους μελαχρινούς τους οποίους βρίσκει πολύ sexy.

«Δεν μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι και οι φουσκωτοί, αλλά εκείνοι που έχουν ωραίο fit, αθλητικό κορμί. Πάντως το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και ο αυθορμητισμός που διαθέτει ένας άνδρας. Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να διαλύσει κάθε ατέλεια στην εξωτερική εμφάνιση».

 

Όσοι, λοιπόν, διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ας προσέλθουν και να μη φοβούνται. Να το φλερτάρουν το κορίτσι....  

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ