Το «Βράδυ» επιστρέφει: Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στον Πέτρο Κωστόπουλο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:57
25/10/2016

Το «Βράδυ» επιστρέφει: Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στον Πέτρο Κωστόπουλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου στη late night ζώνη του Alpha με το ανανεωμένο «Βράδυ» και με τρεις καλεσμένους- έκπληξη, οι οποίοι έχουν καιρό να δώσουν συνέντευξη και σίγουρα έχουν να συζητήσουν πολλά με τον οικοδεσπότη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στην επίσημη ανακοίνωση του Alpha διαβάζουμε:

«Απόψε, εκτάκτως στις 23:45, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους του για τη φετινή σεζόν.
 

 

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τον Γιώργο Μπόγρη, για τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν λόγω της διαφοράς ηλικίας και εξηγεί πώς μπορεί να σωθεί η σχέση δυο ανθρώπων που ζούν μακριά ο ένας απο τον άλλον.
 
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μπαίνει στο πλατό της εκπομπής και αποκαλύπτει στον Πέτρο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά του. Ακόμα, μοιράζεται με τον οικοδεσπότη τις ιδιαίτερες στιγμές που ζει με τον γιο του.
 
Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ξετυλίγει τα δεκαπέντε χρόνια αποχής από την τηλεόραση, ενώ εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε οικογένεια.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ