Την έφαγε η μαρμάγκα! «Ελένη» χωρίς Ελένη θα δούμε τελικά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
28/9/2018

Την έφαγε η μαρμάγκα! «Ελένη» χωρίς Ελένη θα δούμε τελικά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Την έφαγε η μαρμάγκα. Δεν θα είναι τελικά στην Ελένη. Πήγε δύο μέρες, αλλά δεν δραστηριοποίηθηκε…»

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη η οποία θα μας ανοίξει το τηλεοπτικό της σπίτι για μία ακόμη σεζόν. Τον τελευταίο μήνα πολλά ακούστηκαν για την ομάδα της, στη διαμόρφωση της οποίας η Ελένη έχει βεβαίως τον πρώτο λόγο. Η "Βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης είχε συζητήσει με πολλά πρόσωπα ανάμεσα τους και η Ελένη Φωτοπούλου με την οποία είχε λήξει άδοξα η τελευταία τους συνεργασία πριν από αρκετά χρόνια. Όπως αποκάλυψε σήμερα μέσα από το «Πρωινό» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η ξανθιά κυρία δεν θα είναι τελικά στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Δείτε ακόμη: Gisele: Οι κρίσεις πανικού, η τάση για αυτοκτονία και ο Leonardo diCpario

Ο δημοσιογράφος πριν από μερικές ημέρες είχε πει: 

Η Ελένη κατέληξε. Σταμάτησε να ψάχνει άντρα και βρήκε γυναίκα. Επιστροφή παλιάς συνεργάτιδας. Ελένη Φωτοπούλου. Έγινε μεγάλο μαλιοτράβηγμα εκεί πίσω, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα να σας πω. Ξέρω όμως ότι επιστρέφει η Ελένη Φωτοπούλου, ανανεωμένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και να τα μαθαίνετε όλοι εσείς οι παρουσιαστές ότι σιγά σιγά επιστρέφετε στους παλιούς συνεργάτες σας.! 

Σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την αποκάλυψη: 

Έχoυμε πει ότι η Ελένη Φωτοπούλου πάει στην Ελένη. Η Ελένη δε θα είναι στην Ελένη, εξαφανίστηκε. Την έφαγε η μαρμάγκα. Δεν θα είναι τελικά η Ελένη στην Ελένη. Πήγε δύο μέρες, αλλά δεν δραστηριοποίηθηκε…Το ξέρω γιατί μου το είπε μια φίλη μου.

Δείτε πως είχε λήξει η τελευταία τους συνεργασία: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ