Τηλεθέαση: To “Κωνσταντίνου και Ελένης” έριξε από την κορυφή τη Γερμανού και ισοπέδωσε τον Κωστόπουλο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:30
8/4/2019

Τηλεθέαση: To “Κωνσταντίνου και Ελένης” έριξε από την κορυφή τη Γερμανού και ισοπέδωσε τον Κωστόπουλο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μάχη του Σαββατοκύριακου φούντωσε για τα καλά. 

Πέτρος Κωστόπουλος και "Όλα Λάθος", Ναταλία Γερμανού και "Καλύτερα δε γίνεται" και επαναλήψεις αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών. Όλα είναι στο πρόγραμμα των σταθμών στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και οι τηλεθεατές δεν αλλάζουν εύκολα τις συνήθειες τους. 

Την στιγμή που οι διαρθρωτικές αλλαγές στην εκπομπή του Open δε φαίνεται να συγκινούν τους τηλεθεατές ο ΑΝΤ1 σφυρίζει αδιάφορα με δοκιμασμένη συνταγή. Κάθε ΣΚ λοιπόν στις 14:00 το μεσημέρι και για δύο ολόκληρες ώρες παίζει η θρυλική σειρά του Χάρη Ρώμα, “Κωνσταστίνου και Ελένης” η οποία βεβαίως προβάλλεται και καθημερινά από τον σταθμό την ίδια ακριβώς ώρα. 

Δείτε ακόμη: Λύγισαν on air Πανταζής - Χατζηβασιλείου - Η αναζήτηση των 39 κοριτσιών! [Βίντεο]

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης το περασμένο Σάββατο:

Η εκπομπή "Όλα Λαθος" με το απίστευτα κρύο χιούμορ του παρουσιαστή έκανε μέσο όρο 5,7% στο σύνολο και 5,4% στο νεανικό κοινό.  Το “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού έφτασε στο 16,9%, ωστόσο, η πρωτιά πήγε στον ΑΝΤ1 και το “Κωνσταστίνου και Ελένης” με19,6% μέσο όρο στο νεανικό κοινό και 13,7% στο σύνολο. 

Γιώργος Μουλάς

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ