Τι θα δούμε στο Μες την Καλή Χαρά (10-11 Μάη) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:59
9/5/2014

Τι θα δούμε στο Μες την Καλή Χαρά (10-11 Μάη)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.
 
Το Σάββατο 10 Μαΐου το «Μες στην καλή χαρά» χορεύει σε ρυθμούς Eurovision λίγες ώρες πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.
 
Ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους του ALPHA στην Κοπεγχάγη, Γιώργο Κασπίρη και Νίκο Παρτσώλη, που θα μας μεταφέρουν το κλίμα, τα προγνωστικά, τα νέα της ελληνικής αποστολής και όλα όσα συμβαίνουν εκεί.
 
Καλεσμένοι με εμπειρία στον διαγωνισμό θα προβλέψουν το αποτέλεσμα.
 
Τέλος, η βιοπαθολόγος, Μαρία Ψωμά μας δίνει συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι ώστε να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία. 
 
Την Κυριακή 11 Μαΐου η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι στην παρέα μας! 
 
Το «Μες στην καλή χαρά», θα βρεθεί στο αεροδρόμιο και θα υποδεχθεί σε ζωντανή σύνδεση την ελληνική αποστολή με τους Freaky Fortune και τον Risky Kidd να μας μιλούν για την μοναδική αυτή εμπειρία στον 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά και τους απεσταλμένους του Alpha στην Κοπεγχάγη. 
 
Παγκόσμια ημέρα της μητέρας σήμερα και η Βάσω Λασκαράκη, ως νέα μαμά, γιορτάζει μαζί μας. Μιλά για τον νέο της ρόλο και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 
 
Ακόμα, τα παιδιά μας λένε τις δικές τους ειδήσεις και απευθύνονται στις μαμάδες τους στην ομορφότερη μέρα του χρόνου, την Γιορτή της Μητέρας.
 
«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ