Τι θα δούμε στο φινάλε του Μες την Καλή Χαρά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:33
11/7/2014

Τι θα δούμε στο φινάλε του "Μες την Καλή Χαρά"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα Σαββατοκύριακά μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Με καλοκαιρινή διάθεση, η παρέα τού «Μες στην καλή χαρά», μας καλεί

το Σάββατο 12 Ιουλίου στην προτελευταία εκπομπή της για να περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό. Η Ελένη Τσολάκη έρχεται χαμογελαστή όπως πάντα, για να κάνει μία ακόμα ημέρα μας «Happy». Στον καναπέ κάθεται και ο Δήμος Βερύκιος για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης από την οποία δεν θα λείψει ο καυστικός σχολιασμός.

Ακόμα, το «Μες στην καλή χαρά» μοιράζεται μαζί μας εικόνες και στιγμιότυπα από το δείπνο που παρέθεσε ο Alpha σε όλους τους πρωταγωνιστές/συντελεστές των έξι αυτών χρόνων επιτυχημένης πορείας.

Τέλος, οι Otherview μας ξεσηκώνουν με πολύ κέφι και τραγούδι.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου, η Κατερίνα, η Κωνσταντίνα, ο Παύλος, ο Ευθύμης που μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές, εμπειρίες και χαμόγελα, μας αποχαιρετούν με ένα υπέροχο γλέντι. Ένας τρόπος, για να πουν ένα «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τίμησαν την εκπομπή. Χορός, τραγούδι και πολλά θέματα, σε ένα πρωινό που θα μας μείνει αξέχαστο. Λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του, το «Μες στην καλή χαρά» κάνει ένα ταξίδι-αναδρομή στα έξι του χρόνια και μας φέρνει μνήμες που έχουν πολύ ενδιαφέρον να θυμηθούμε.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος κρητικός λυράρης και τραγουδοποιός, Νίκος Ζωιδάκης, μας ανεβάζει τη διάθεση με τις μοναδικές μαντινάδες του. Η Κωνσταντίνα με τη σειρά της μας παρουσιάζει τον τελευταίο της σταθμό στο Ρέθυμνο, όπου συναντάει τον οργανοποιό Μανώλη Σταγάκη, εγγονό του δημιουργού της κρητικής λύρας, ο οποίος μας ξεναγεί στο εργαστήρι της οικογένειας του και μας δείχνει πώς κατασκευάζεται αυτό το μαγικό όργανο. Το πάρτι όμως δεν σταματάει εδώ! Πολλοί καλεσμένοι και εκπλήξεις μας περιμένουν ακόμη σ’ αυτή την τελευταία εκπομπή.

 

«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ