Τι θα δούμε σήμερα κι αύριο στο «2Night show» [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:29
9/12/2015

Τι θα δούμε σήμερα κι αύριο στο «2Night show» [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο “Τhe 2night Show” την Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου στις 23:15, ο Άγιος Βασίλης έρχεται κι όλους μας καταδέχεται, όχι όμως από την Καισαρεία, αλλά από τη Φιλανδία, και κάνει την εκπομπή άκρως εορταστική!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποδέχεται το δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη που μιλάει για το κύμα αντιδράσεων που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του στα social media. Ο Τζίμης Πανούσης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του σχολιάζει με το δικό του σατυρικό και αυθόρμητο τρόπο την επικαιρότητα. Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει λίγο από την λάμψη των διάσημων stars στην οθόνη μας ενώ θα γνωρίσουμε καλύτερα και την παρουσιάστρια Τζέφη Ζαχαροπούλου.

 

Την Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου, στο “Τhe 2night Show”, βρίσκεται ο πολιτικός και «μύθος» της αθλητικής δημοσιογραφίας, Μανώλης Μαυρομάτης, ο οποίος μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των μεταδόσεων του. Το πλατό μας «νοστιμεύει» με την εμφάνιση του Δημήτρη Σκαρμούτσου και τη μοναδική φωνή της Αγγελική Ηλιάδη. Ετοιμαστείτε, επίσης, για μια ανατολίτικη νύχτα, σε ρυθμούς belly dancing, και απολαύστε μεγάλες δόσεις χιούμορ από τον Δημήτρη Σταρόβα!

Αυτή την Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15, μη χάσετε το “Τhe 2night Show” με τον Γρηγόρη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ