Τι σημαίνει στην πράξη η απόφαση του ΣτΕ για το τηλεοπτικό τοπίο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:45
19/10/2016

Τι σημαίνει στην πράξη η απόφαση του ΣτΕ για το τηλεοπτικό τοπίο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα φέρνει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο χθες μετά από μια διάσκεψη που κράτησε πέντε ώρες αποφάσισε να συνεχίσει τη συζήτηση περί της αντισυνταγματικότητας ή όχι του νόμου. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

16 δικαστές του ΣτΕ αποφάσισαν να συνεχιστεί η δίκη επί της ουσίας και μόλις 9 κατά, γεγονός που δείχνει ότι στο ανώτατο δικαστήριο υπήρχε εδώ και καιρό αυτή η μεγάλη πλειοψηφία.

 

 

Τι σημαίνει η εν λόγω απόφαση σε πρακτικό επίπεδο; Ουσιαστικά παγώνει κάθε διαδικασία μέχρι την έκδοση της απόφασης, κάτι που σημαίνει ότι μπλοκάρει η άμεση αναστολή εκπομπής των καναλιών που δεν έχουν πάρει άδεια. Με άλλα λόγια, μαύρο δεν μπορεί να πέσει από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ.

Δεν είναι λίγοι δε εκείνοι που παρατήρησαν ότι η πλειοψηφία που διαμορφώθηκε χθες είναι ευρεία και δύσκολα μπορεί να αλλάξει. Βέβαια, σε καμία περίπτωση η χθεσινή απόφαση δεν προεξοφλεί την τελική απόφαση για τη συνταγματικότητα του νόμου. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ