Τι ρόλο έπαιξε η Μενεγάκη για να επιστρέψει ο Μουτσινάς στον Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:16
19/7/2016

Τι ρόλο έπαιξε η Μενεγάκη για να επιστρέψει ο Μουτσινάς στον Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την πολυσυζητημένη πλέον επιστροφή του στον Alpha μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς σε νέα του συνέντευξη κι εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει, αλλά και τον ρόλο της Ελένης Μενεγάκη. 

«Γιατί όχι; Είναι δουλειά. Κι όταν σου γίνεται πρόταση να επιστρέψει κάπου και πιστεύει ή πιστεύουν ότι μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έγινε μία πολύ ωραία πρόταση δουλειάς σε ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω, μαζί με τη Μαρία -που μου ‘χει φάει τα νιάτα-, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Έτσι κι αλλιώς, πήρα δύο χρόνια απόσταση από όλο αυτό και μεγάλωσε ξανά η καψούρα».

 

Τον φοβίζει ότι μπορεί να κατηγορηθεί ότι σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό; Ιδού τι δήλωσε στο  Thema People:

«Η εκπομπή αυτή είχε γίνει με βάση προσωπικότητες και χαρακτήρες. Επειδή τώρα θα είναι άλλη η παρέα, θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικός και ο τρόπος της δικής μας προσέγγισης».

 

Τελικά η πρώτη κρούση για την επιστροφή του στα παλιά του λημέρια έγινε όντως από την Ελένη Μενεγάκη; Αινιγματική η απάντηση. 

«Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της “θέλω” σε αυτό, γιατί όντως με την Ελένη Μενεγάκη -πέρα από την προσωπική σχέση που έχουμε-περνούσαμε πολύ ωραία και στην εκπομπή. Το ξέρει ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ για πολλά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ