Τι περνάνε κι αυτές οι γοργόνες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:49
6/11/2007

Τι περνάνε κι αυτές οι γοργόνες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δεν πρόλαβαν να πουν «δόξα σοι ο Θεός» που έβγαλαν τις ουρές και τα λέπια από πάνω τους η Λίνα Σακκά και η Αγγελική Λάμπρη και πρέπει σύντομα να τα ξαναφορέσουν.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Δεν πρόλαβαν να πουν «δόξα σοι ο Θεός» που έβγαλαν τις ουρές και τα λέπια από πάνω τους η Λίνα Σακκά και η Αγγελική Λάμπρη και πρέπει σύντομα να τα ξαναφορέσουν. Όχι, προς το παρόν δεν ξαναγίνονται γοργόνες, αλλά θα συνεχίζουν να σεργιανίζουν στην ξηρά και να προκαλούν σκηνές απείρου κάλλους με τα παθήματά τους. Όμως, πρέπει να γυριστούν αρκετά επεισόδια. Έτσι, οι δύο ηθοποιοί θα αναγκαστούν να ξαναβουτήξουν στα παγωμένα νερά στις Λιβανάτες, κάτι άλλωστε που έχουν ξανακάνει καθώς και στα πρώτα γυρίσματα, που έγιναν βραδινές ώρες, το κρύο ήταν τσουχτερό. Και οι δύο είναι τόσο ενθουσιασμένες με τους ρόλους τους ως γοργόνες, που δεν τις πτοεί τίποτα.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ