Τι λες τώρα: Η Κλέλια ήταν ξεβράκωτη στο DWTS | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:26
28/1/2014

Τι λες τώρα: Η Κλέλια ήταν ξεβράκωτη στο DWTS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το μάθαμε κι αυτό, αλλά φευ η ενημέρωση άργησε μια μέρα. Κι έτσι, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον η αποκάλυψη ότι η Κλέλια Πανταζή δεν φορούσε βρακάκι στο χορευτικό της στον ημιτελικό του Dancing with the stars.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Να το ξέραμε πριν το Live, να δίναμε τη βάση μας στο πάσο ντόμπλε της νεαρής. Η Πανταζή, λοιπόν, μετά την αποχώρηση της από το show, πήγε καλεσμένη στο πρωινό και δυστυχώς για εκείνη, έπεσε πάνω στην Σάσα Σταμάτη. Κι αυτό διότι η πανελίστρια, αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν στα social media για τα ρούχα της Κλέλιας και το λευκό κορμάκι, που έμοιαζε με... πάνα.

 

Η Ολυμπιονίκης αθώα αναρωτήθηκε πώς προέκυψε αυτό υποθέτοντας το έρμο: «Ίσως γιατί η φούστα ήταν ψιλόμεση  και ήταν ανοιχτή από μπροστά. Φαινόταν πιο πολύ σαν εσώρουχο». Η Σάσα τη ρώτησε αστραπιαία αν φορούσε κάτι από μέσα και πάνω στον αυθορμητισμό, η Πανταζή έριξε την αποκάλυψη ότι δεν φορούσε τίποτα. Η Σταμάτη έκανε «σημαία» το... ανύπαρκτο βρακί της Κλέλιας κι εκείνη κοκκίνισε από ντροπή.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ