Τι εκπομπή θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στο Star | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:48
18/1/2016

Τι εκπομπή θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στο Star

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στο Star, όμως, τελευταία το θέμα έδειχνε να είχε μπει στον πάγο και δεν είχε ακουστεί τίποτα περί ξεπαγώματος.

Τώρα έρχεται η επίσημη ανακοίνωση του Star χάρη στην οποία μαθαίνουμε ότι πλέον ο δημοφιλής ηθοποιός ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, αλλά και τι ακριβώς θα παρουσιάζει.

«To Star καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής μας κάνει «ποδαρικό» και εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός με το ξεχωριστό του χιούμορ θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

 

«Έχω απόψε ραντεβού», θα είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βρει το ιδανικό μας ταίρι!

Ένας παίκτης αναζητά το τέλειο «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους κάνοντας ερωτήσεις σχετικές με τις σχέσεις, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του. Το ζευγάρι, που θα προκύψει θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής να δηλώνει πως αυτή την τηλεοπτική σεζόν τα Σαββατοκύριακα θα έχουμε ραντεβού στο Star!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ