Τι είπε ο Ουγγαρέζος για τον καυγά με το Σεφερλή και τη μεταγραφή στον Ant1; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:03
10/6/2015

Τι είπε ο Ουγγαρέζος για τον καυγά με το Σεφερλή και τη μεταγραφή στον Ant1;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο καβγάς του Μάρκου Σεφερλή με το Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα του «Mega με μία» μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσον αφορά τα τηλεοπτικά κι έτσι σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You» ο δεύτερος δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί.

«Με το ίδιο σθένος που είπα ότι μένω στο Mega όταν έφυγε ο Γιώργος και η Φαίη με το ίδιο σθένος σού λέω και τώρα ότι θα μείνω μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου. Τιμώ πάντα τον Μάρκο, αυτό που είδες στον αέρα αυτό και έγινε. ήταν μια άτυχη στιγμή του Μάρκου. Εγώ θα είμαι μέχρι τέλη Ιουνίου στο πρωινό για να τον στηρίξω όπως έχω δεσμευτεί και θα το κάνω με χαρά...

Δεν πληγώθηκα, ήμουν εκεί, στη δουλειά μου όπως θα κάνω και κάθε μέρα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου. Αν πάλι δεν με θέλουν, ΟΚ! Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι που δουλεύω κι όχι επειδή το χρωστάω -πια με το Mega είμαστε πάτσι- αλλά επειδή είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο και πάντα δίνεις προτεραιότητα. Λες "αν έχετε κάτι να συνεχίσουμε ή αλλιώς μιλάω και με άλλους..."», απάντησε ο Ουγγαρέζος.

Για τη χημεία του με το Γιώργο Λιάγκα είπε: «Η αντρική χημεία που έχουμε με το Γιώργο δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση! Όπως, όμως, είχα πει από πέρυσι, ο κύκλος μου στο πρωινό με τον Γιώργο και τη Φαίη έχει ολοκληρωθεί. Ότι ήταν να δώσουμε, το δώσαμε με επιτυχία»

Θα έκανε εκπομπή με τον Γιώργο ή τη Φαίη ξεχωριστά, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει «στα σενάρια» μετακόμισής του στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως «μακάρι να έχω μια πολύ καλή πρόταση από το Mega».

Διευκρίνισε, όμως ότι δεν αναφέρεται στο πρωινό με το Μάρκο Σεφερλή, καθώς «μετά από έξι χρόνια στο πρωινό με τον συγκεκριμένο ρόλο έχω κλείσει... Έχω δώσει ότι ήταν να δώσω...».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ