Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα νούμερα του «Πρωινού Ant1» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:46
26/6/2015

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα νούμερα του «Πρωινού Ant1»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το «Πρωινό Ant1» μας αποχαιρέτησε σήμερα για καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο κι ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στη «Μία» για την τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή κατά τη φετινή σεζόν.

«Πάντα μιλάω για τα νούμερα στην τελευταία εκπομπή. Τώρα είμαστε μία πριν το τέλος, οπότε δικαιούμαι να μιλήσω. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά για την ψυχαγωγία γενικότερα επειδή οι πολύ σημαντικές πολιτικές εξελίξεις που ακόμα δεν έχουν τελειώσει δώσαν πολύ μεγάλο κομμάτι της ψυχαγωγίας στην ενημέρωση.

Αν σκεφτείτε ότι δύο -τρεις μήνες μιλούσαμε για το αν θα γίνουν εκλογές, μετά γίνανε εκλογές, αν θα βγούμε από το ευρώ ή δε θα βγούμε. Όλο αυτό ας πούμε συνολικά έκοψε κομμάτι από την ψυχαγωγία, όχι μόνο από εμάς και την πήγε στην ενημέρωση.

Τώρα όσον αφορά στον ανταγωνισμό, το έχω πει ότι μακάρι να υπάρχουν ισχυροί αντίπαλοι σε οποιαδήποτε ζώνη και σε οποιαδήποτε σεζόν γιατί αν δεν υπάρχει ισχυρός αντίπαλος, δεν έχεις λόγο ύπαρξης εσύ. Κάποια στιγμή δηλαδή θα 'ρθει ένα στέλεχος και θα πει ‘από τη στιγμή που παίζει μόνος του ο Λιάγκας γιατί να πληρώνεται, γιατί να έχει εκπομπή, γιατί να έχει τέσσερις συνεργάτες, γιατί να έχει μία μεγάλη ομάδα;’

Άρα εμείς που είμαστε επαγγελματίες και ζούμε χρόνια με αυτά τα παιδιά, μας συμφέρει πάντα να υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, το έχω ξαναπεί».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ