Τι είπε η Μπέτυ Μαγγίρα για τον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:45
2/7/2015

Τι είπε η Μπέτυ Μαγγίρα για τον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το «Όλα Παίζουν» ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κι η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly κάνοντας τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία στις αρχές της χρονιάς δεν ήταν και οι καλύτερες.

Έχετε συζητήσει με τον Alpha για την περαιτέρω συνεργασία σας την επόμενη σεζόν;

Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, δεν είχαμε πει τίποτα συγκεκριμένο για τον επόμενο χρόνο, πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συζήτηση. Ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού να δουν τι budget έχουν και πώς θα το συνεχίσουμε. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα δεν λέμε τίποτα. Έχουν παγώσει τα πάντα.

Τι σου άφησε αυτή η σεζόν;

Ήταν από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει ποτέ. Ένας μαραθώνιος. Έπρεπε να μοιραστώ σε πάρα πολλούς ρόλους, της μάνας, της διπλά εργαζόμενης. Δεν θα ήθελα του χρόνου να δουλέψω τόσο πολύ. Ούτε τα παιδιά μου μπορούσα να δω ούτε να αφοσιωθώ σε κάτι.Υπερέβαλα των δυνάμεων μου. Δεν ήξερα, δεν το είχα ξανακάνει, δεν το γνώριζα. Ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο. Το τόλμησα και είπα «θα δω πως θα πάει κι αν αντέξω, άντεξα». Πάρα πολλές φορές πήγα να καταρρεύσω, ειδικά στο θέατρο. Έφευγα πολύ κουρασμένη. Πήγαινα από το σπίτι να δω λίγο τα παιδιά μου και μετά κατευθείαν στην παράσταση. Έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης.

Κατά τις αρχές της προηγούμενης σεζόν η σχέση σας τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και με του υπόλοιπους συντελεστές είχαν φτάσει στα άκρα.

Ήταν δύσκολα, αλλά χωρίς να θέλω να αποποιηθώ των ευθυνών μου, δεν πιστεύω ότι το φταίξιμο ήταν δικό μας. Υπήρχαν παράγοντες γύρω μας που αντί να εξομαλύνουν την κατάσταση, έριχναν λάδι στη φωτιά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ