Τι είπε η Καραβάτου για τον ανταγωνισμό με τη Φαίη στην πρωινή ζώνη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:45
19/8/2016

Τι είπε η Καραβάτου για τον ανταγωνισμό με τη Φαίη στην πρωινή ζώνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τον Σεπτέμβριο η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης θα βουτήξουν στα βαθιά και θα μας καλημερίζουν καθημερινά μέσα από την πρωινή ζώνη του Epsilon.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Καραβάτου μίλησε για την τηλεοπτική της αντίπαλο, Φαίη Σκορδά με την οποία ήταν απέναντι και στο παρελθόν στη μεσημεριανή τότε ζώνη: 

«Έτσι, συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά. Και στο Σαββατοκύριακο ήμουν απέναντι από μία εκπομπή την οποία παλιά παρουσίαζα και απέναντι από φίλους μου πολύ στενούς, όπως είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ή ανθρώπους μου αγαπημένους, όπως η Μαρία Μπεκατώρου. Δεν με πάει μπροστά το να σκέφτομαι ανταγωνιστικά. Με εξελίσσει το να θέλω να δημιουργήσω κάτι καινούριο, να χτίσω κάτι νέο, σε σωστές βάσεις. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που μέσα μου αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα μαζί με τον Κρατερό. Μέτρησε πολύ όλη αυτή η πρόκληση του καινούριου και η ενέργεια που φέρνει, η προοπτική τού να σκεφτούμε όλοι μαζί και να δημιουργήσουμε κάτι άλλο. Με ενθουσιάζει αυτό το συναίσθημα και ήταν από τους πιο σημαντικούς λόγους που με έκαναν να πω το «ναι». Καμιά φορά, όταν υπηρετείς συνεχώς το ίδιο προϊόν, μπορεί να κουραστείς, να βαλτώσεις ή να βρεις μια πεπατημένη που μπορεί να είναι επιτυχημένη, αλλά σε κάνει λιγότερο δημιουργικό από ό,τι ήσουν παλιότερα. Μια νέα πρόκληση σε κάνει να πηγαίνεις με τέρμα τα γκάζια. Το βλέπω με τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως δύο χρόνια πριν, όταν ξεκινούσαμε στο epsilon.»

 

Αν προβληματίζεται για το πόσο εύκολα θα εδραιωθεί μια νέα εκπομπή στην ίδια ζώνη απέναντι από το πετυχημένο Πρωινό, η Κατερίνα απάντησε:

«Αυτό είναι ένα δεδομένο, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε σκεπτόμενοι έτσι. Εμείς, επί της ουσίας, καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια καινούρια ζώνη στο συγκεκριμένο σταθμό. Ξέρουμε πως αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Έχουμε την ίδια όρεξη και το ίδιο κέφι όπως και με το Σαββατοκύριακο. Και τότε ήταν ένα μεγάλο στοίχημα κι είμαστε περισσότερο από ευγνώμονες για την ανταπόκριση του κοινού απέναντι στη δουλειά όλων μας.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ