Τι είπε η Δούνια για την αποχώρηση των Παπαβασιλείου- Βογιατζάκη από τις «Γυναίκες» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:12
22/5/2015

Τι είπε η Δούνια για την αποχώρηση των Παπαβασιλείου- Βογιατζάκη από τις «Γυναίκες»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αποχώρηση της Σοφία Βογιατζάκη και της Έλενας Παπαβασιλείου από την εκπομπή «Γυναίκες» είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά αφού όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησης των δύο κυριών έχουν ακουστεί αρκετές εκδοχές.

Ο καυγάς δε στον αέρα της εκπομπής μεταξύ της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη έδωσε άφθονη τροφή για όλη αυτή την παραφιλολογία.

Όπως ήταν  φυσικό, σε εκδήλωση που βρέθηκε η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στο όλο θέμα:

«Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα γιατί είμαι ομαδικός παίκτης και μου αρέσει να είμαι με μία ομάδα και μου αρέσει όταν ξεκινάω κάτι να το ολοκληρώνω έτσι όπως το ξεκίνησα. Φυσικά το κανάλι είναι μία επιχείρηση και είναι στη δική του απόφαση αν θέλει να αλλάξει ένα concept ή αν θέλει να αλλάξει κάποια πρόσωπα, αλλά φυσικά προσωπικά με στεναχωρεί».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Ο καβγάς της Έλενας και της Δέσποινας δεν έπαιξε ρόλο γιατί και μετά τον καβγά μια χαρά ήμασταν στο πλατό, είναι επαγγελματίες και οι δύο. Και μετά τον καβγά ήμασταν μια χαρά μέσα στο πλατό».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ