Τι δήλωσε η Κουτσελίνη για τους «απέναντι» Μενεγάκη, Σκορδά- Λιάγκα, Ντορέττα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:15
16/9/2015

Τι δήλωσε η Κουτσελίνη για τους «απέναντι» Μενεγάκη, Σκορδά- Λιάγκα, Ντορέττα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της στο Star και από τη θέση της παρουσιάστριας αυτή τη φορά, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τους τηλεοπτικούς αντιπάλους της πλέον, δηλαδή την Ελένη Μενεγάκη, τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εφημερίδα Real.

«Απέναντι από τη Μενεγάκη έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές μέσα από άλλες εκπομπές. Τώρα δεν θα την παλέψω μόνο με το τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και με τη μούρη μου. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά με την Ελένη. Την Ελένη την αγαπώ, τη θεωρώ οικογένειά μου. Είναι κομμάτι μου. Με τη Φαίη και τον Γιώργο δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε συναγωνιστές και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εξάλλου θα συναγωνιστούμε με διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Ο καθένας από εκεί και πέρα θα τραβήξει τον στόχο του».

 

Για την καινούρια οικοδέσποινα του πρωινού του Mega, Ντορέττα Παπαδημητρίου, δήλωσε:

«Η Ντορέττα μπαίνει σε μια δύσκολη καθημερινή μάχη. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε. Πιστεύω να δικαιώσει την επιλογή του καναλιού της, έπειτα από μια ομολογουμένως πολύ καλή χρονιά με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο πιο επικίνδυνος τηλεοπτικός αντίπαλος πάντα είναι ο άγνωστος! Αυτός που δεν ξέρεις τις δυνατότητές του και μπορεί ξαφνικά να φέρει την αναστάτωση στο τηλεοπτικό τοπίο».

 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως απολογισμός μπορεί να γίνει μόνο στο τέλος της σεζόν:

«Κανένας δεν χρίζεται νικητής από την πρώτη εβδομάδα, τον πρώτο μήνα. Ο νικητής φαίνεται στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Ένα προϊόν που φέρνει 4% δεν μπορεί να συνεχίσει. Μια εκπομπή όμως που έχει μέσο όρο ισότιμο με τον μέσο όρο του καναλιού είναι μια καλή εκπομπή. Αν τον ξεπεράσει, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή. Οι μάχες κερδίζονται έως το τέλος».
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ