Τι δήλωσε η Γερμανού για Μενεγάκη, Σπυροπούλου και Λιάγκα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
21:01
19/1/2016

Τι δήλωσε η Γερμανού για Μενεγάκη, Σπυροπούλου και Λιάγκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με περισσότερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική τηλεόραση η Ναταλία Γερμανού είναι ένα από τα πλέον ικανά άτομα να κρίνει τους υπόλοιπους παρουσιαστές και να μιλήσει για αυτούς αντικειμενικά και με ειλικρίνεια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ναταλία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη Μενεγάκη, τον Λιάγκα, την Ντορέττα, τη Στεφανίδου, αλλά και τη Σπυροπούλου με την οποία είχαν συνεργαστεί στο «Μες στην καλή χαρά» και τότε ακούγονταν τα άπειρα.

Ελένη Μενεγάκη

«Είναι το πιο λαμπερό και μοναδικό πρόσωπο που έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει για πολλά χρόνια ακόμα η επόμενη Ελένη Μενεγάκη».

 

Γιώργος Λιάγκας
«Με αυτά που έχει πει, άθελά του, έχει γρατσουνίσει την ψυχή μου. Του αναγνωρίζω, όμως, τη μαγκιά που διαθέτει, διότι ό,τι λέει στο γυαλί το λέει και μπροστά σου. Δεν έχει δύο αναγνώσεις, είναι ευθύς».

Ντορέττα Παπαδημητρίου
«Είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και μια persona που κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί στο late night. Εν δυνάμει, η Ντορέττα είναι η δικιά μας Chelsea Handler (παρουσιάστρια του αιρετικού βραδινού talk show Chelsea Lately στην Αμερική). Όποιο κανάλι το καταλάβει και την αξιοποιήσει θα έχει κάνει έξυπνη κίνηση».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
«Αρκετά Σαββατοκύριακα που κάνω ζάπινγκ τη βλέπω. Έχει αλλάξει πολύ από τα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί. Δείχνει ένα περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν είναι πια στημένη και μου αρέσει αυτό που κάνει».

 

Τατιάνα Στεφανίδου
«Το πιο παρεξηγημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Υπάρχει μια μερίδα κριτικών που τη θεωρεί απρόσιτη και ψυχρή παρουσιάστρια. Η Τατιάνα είναι ένας από τους ευγενέστερους, γλυκύτερους και πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στα χρόνια που κάνω τηλεόραση».

Σάκης Ρουβάς
«Ο Σάκης ανήκει στην κατηγορία της Μενεγάκη. Μοναδικός και λαμπερός. Έχει καταπιεί τον προσωπικό του προβολέα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αστράφτει».

Δέσποινα Βανδή
«Ήταν πολύ καλή ως coach. Ο κόσμος γνώρισε την ανθρώπινη πλευρά της μέσα από το The Voice, ενώ έχει τη δυνατότητα στο μέλλον να γίνει όντως coach νέων τραγουδιστών».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ