Τι δήλωσαν οι Argo στη Στεφανίδου για τον αποκλεισμό τους [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
21:12
11/5/2016

Τι δήλωσαν οι Argo στη Στεφανίδου για τον αποκλεισμό τους [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι Argo δεν εξασφάλισαν χθες το πράσινο φως για τον τελικό του 61ου διαγωνισμού της Eurovision και σήμερα όπως ήταν αναμενόμενο “άρχισαν τα όργανα”, αφού είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η χώρα μας μένει εκτός τελικού.

Στην εκπομπή “Τατιάνα Live” μίλησαν τρία από τα μέλη του συγκροτήματος για τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για την εμπειρία να ανεβούν πάνω στη σκηνή.

Η Χριστίνα Λαχανά είπε:

«Αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν έγινε λάθος, έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία και αυτό δεν το προβλέπεις. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε αξιοπρεπείς πάνω στη σκηνή, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από τη στιγμή που αυτά τα κάναμε, είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν νιώθουμε ότι δεν νικήσαμε, κερδίσαμε ούτως η άλλως».

 

Ο Κωνσταντίνος Τοπούζης δήλωσε:

«Ήμασταν επικεντρωμένοι στο κομμάτι που αφορά στην εμφάνισή μας πάνω στη σκηνή γιατί οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και το τραγουδιστικό μέρος αφορούσε εμάς, όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούσαν εμάς, αλλά ανθρώπους που μας πλαισιώνανε και αυτοί κανόνιζαν τι θα κάνουμε και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί η αποστολή».

Τέλος, η Μαρία Έλβρους ανέφερε:

«Είναι πολύ ανθρώπινο να στεναχωρηθούμε, αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Κάποιοι μένουν, κάποιοι αποχωρούν. Όλοι τα κατάφεραν πάνω στη σκηνή και είναι μια μοναδική εμπειρία που μόνο αυτοί που θα ανέβουν στη σκηνή θα μπορέσουν αν τη ζήσουν, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που αποκομίσαμε από το ταξίδι μας στην Στοκχόλμη».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ