Τι απαντά ο Μαραντίνης στα σχόλια για το X-Factor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:25
31/5/2016

Τι απαντά ο Μαραντίνης στα σχόλια για το X-Factor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το X-Factor επέστρεψε φέτος από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή πάλι τον Σάκη Ρουβά, αλλά νέα σύνθεση στην κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όπως είναι αναμενόμενο, η παρουσία του στο τάλεντ σόου έφερε αρκετές κριτικές, θετικές κι αρνητικές. Τι απαντά ο ίδιος ο τραγουδιστής; Επηρεάζεται από αυτές;

 

Την απάντηση την έδωσε σε συνέντευξή του στο TV Έθνος:

"Να σας πω την αλήθεια, όχι. Και δεν πολυδιαβάζω τα σχόλια. Δεν μπαίνω ούτε στο twitter γιατί δεν θέλω να με επηρεάζουν. Δεν εννοώ τα σχόλια του κόσμου, αλλά των τηλεκριτικών... Δεν το ήξερα αυτό. Πολύ χαίρομαι. Προσπάθησα από την αρχή να είμαι άνετος σε αυτό που κάνω και να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Ηταν κάτι που θεωρούσα σημαντικό.

Δεν προσπάθησα να μπω σε έναν ρόλο, αλλά να είμαι ο εαυτός μου. Δεν προσπάθησα να παίξω τον καλό, τον κακό, τον άσχημο ή τον περίεργο, απλά να είμαι ο εαυτός μου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να είμαι αυθόρμητος και ελεύθερος. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακίες ούτε τα ακραία σχόλια. Δεν είμαι ακραίος άνθρωπος και μου αρέσει επίσης, ακόμα κι όταν κάποιος δεν έχει αυτό που εγώ κρίνω ότι χρειάζεται για να προχωρήσει, να του το πω με ωραίο τρόπο, να του εξηγήσω και να του δώσω ένα επιχείρημα που θα το καταλάβει. Αυτή είναι η λογική μου."

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ