Τι απαντά η Ηλιάκη σε όσους τη λένε «γλάστρα» & «πανελίστρια» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
20:23
6/4/2016

Τι απαντά η Ηλιάκη σε όσους τη λένε «γλάστρα» & «πανελίστρια»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά το πρόωρο κόψιμο της περσινής απογευματινής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Ηλιάκη φέτος ανήκει στην παρέα του “Πρωινού” με τη συμμετοχή της στην εκπομπή να έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Τι απαντά η ίδια σε όσους την χαρακτήρισαν “γλάστρα” και πανελίστρια”; Ιδού η απάντηση μέσα από το περιοδικό People:

«Κοίτα, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Ήμουν για χρόνια κεντρική παρουσιάστρια και πλέον δεν είμαι. Όμως, εγώ φέτος περνάω πολύ καλά στο Πρω1νό. Από τη στιγμή που επέλεξα να το κάνω, θα το απολαύσω κιόλας ‒ και πραγματικά το απολαμβάνω, γιατί μου αρέσει και περνάω πολύ καλά με την παρέα. Ναι, έχει γραφτεί πως είμαι γλάστρα, πως είμαι πανελίστρια, τι από όλα να σου σχολιάσω; Αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι να αποδείξω. Είτε είμαι σε μια εκπομπή στην οποία μιλάω δύο ώρες, είτε είμαι σε μια εκπομπή στην οποία μιλώ είκοσι λεπτά, η ίδια Μαρία είμαι. Στο Πρω1νό δεν πήγα για να είμαι κεντρική παρουσιάστρια, ούτε για να είμαι δεύτερο, ούτε καν τρίτο βιολί. Πήγα για να ενταχθώ στην παρέα και ο ρόλος μου είναι προσαρμοσμένος στη θέση μου. Τι να έκανα ξαφνικά; Να άρχιζα να διεκδικώ πράγματα; Και τα ζώδια, και τη μαγειρική; Τότε θα έλεγαν “α, η ξινή η Ηλιάκη που ήρθε και έχει απαιτήσεις”. Ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα από την αρχή, όταν συζητήσαμε με τον Γιώργο και τη Φαίη. Αυτή ήταν η θέση μου και νομίζω πως αυτό που καλούμαι να κάνω το κάνω καλά, με επαγγελματισμό, κέφι και συνέπεια, όπως το κάνω τόσα χρόνια. Δεν μου έταξαν κάτι άλλο και έγινε κάτι άλλο. Ήταν μια επιλογή που έκανα συνειδητά και περνώ καλά μέσα σε αυτό».

 

Έχει φύγει ένα βάρος της που φέτος δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια;

«Να μην κοροϊδευόμαστε, δεν έχω τις ίδιες ευθύνες που είχα και περνώ πιο ξεκούραστα φέτος. Γενικώς, όμως, δεν είμαι άνθρωπος που επαναπαύεται. Έχω θέμα με τα νούμερα. Πάντα τα κοιτάω. Το πρωί που έρχεται ο Γιώργος, του ζητώ να μου τα δείξει στο κινητό για να δω τι κάναμε, τι έκαναν οι υπόλοιποι. Πάντα παρακολουθώ τι έχει πάει καλά και τι δεν έχει πάει, αλλά σαφώς δεν έχω το ίδιο άγχος που έχουν ο Γιώργος και η Φαίη».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ