Τι αλλάζει στο Πάμε Πακέτο του χρόνου: Η ανακοίνωση του Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:56
29/6/2016

Τι αλλάζει στο Πάμε Πακέτο του χρόνου: Η ανακοίνωση του Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για μία ακόμα χρονιά το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου καθήλωσε και συγκίνησε τους τηλεθεατές με την εκπομπή να αποσπά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και να εξασφαλίζει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Του χρόνου όμως κάτι θα αλλάξει στην εκπομπή όσον αφορά τα πακέτα που θα μπορεί να στείλει κανείς και ο Alpha φρόντισε ήδη με επίσημη ανακοίνωση να μας προϊδεάσει για το τι θα βλέπουμε από τον Οκτώβριο στις οθόνες μας.

 

 

«Εδώ και 11 χρόνια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε πακέτο», έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ζωή πολλών ανθρώπων, κλείνοντας μεγάλους κύκλους αναζητήσεων.

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα συνεχίσουμε να στέλνουμε πακέτα αναζήτησης. Φέτος όμως θέλουμε να στείλουμε και πακέτα σε όλους εκείνους που χρειάζονται ένα χαμόγελο και μια στιγμή ευτυχίας στη ζωή τους.  Φιλοδοξούμε να στείλουμε περισσότερα πακέτα γεμάτα αγάπη και προσφορά, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, που αξίζουν την επιβράβευση, την προβολή, που είναι παραδείγματα ήθους και αξιοπρέπειας.

 

 

Όλα μπορούν να συμβούν τη νέα χρονιά στο «Πάμε πακέτο»!  Ελάτε να αναδείξουμε μαζί ιστορίες ανθρώπων και να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Ελάτε να φωτίσουμε όνειρα συνανθρώπων μας που αξίζει να γίνουν πραγματικότητα. Να κάνουμε μία έκπληξη στον διπλανό μας. Να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό σε έναν δικό μας άνθρωπο.

Στείλε κι εσύ το δικό σου πακέτο και χάρισε ένα χαμόγελο στον ανυποψίαστο φίλο ή συγγενή σου.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ