Θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες! Γιατί διακόπηκε η συνεδρίαση στο ΣτΕ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:00
30/9/2016

Θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες! Γιατί διακόπηκε η συνεδρίαση στο ΣτΕ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η σημερινή προγραμματισμένη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες κι αφορούσε στις προσφυγές που έχουν καταθέσει κανάλια που συμμετείχαν ή δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώτη σημερινή συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, δεν κράτησε πάνω από μία ώρα, αφού διακόπηκε έπειτα από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του προέδρου του δικαστηρίου, Νικολάου Σακελλαρίου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν αν και μάλλον δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

 

Το Γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«30/09/2016
Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ