Θεοφάνους: Ποια η σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές στο X-Factor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:06
10/5/2016

Θεοφάνους: Ποια η σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές στο X-Factor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γιώργος Θεοφάνους συμμετέχει και στο νέο κύκλο του X-Factor που προβάλλεται πλέον από τον ΣΚΑΪ και σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! Μίλησε για τη σχέση του με τους άλλους κριτές.

Kαι η άποψη του Θεοφάνους για τους υπόλοιπους κριτές του Χ-Factor έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά ειδικά το τι πιστεύει για το Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν ουκ ολίγες κόντρες on camera. 

 

 

«Με την Πέγκυ, αν και είχαμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε, δεν είχα καθόλου δυσκολία στο να συνεργαστώ μαζί της. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πολύ χαλαροί, σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Σαν δύο αδέλφια που τσακώθηκαν για ένα παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη διαφωνία στο παρελθόν σε προσωπικό επίπεδο, όχι επαγγελματικό. Παρ’ όλα αυτά, όταν μου ανέφεραν ότι θα είναι και η Πέγκυ στην επιτροπή, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υπήρχε εξαρχής ο αλληλοσεβασμός. Θα την ήθελα λίγο πιο χαλαρή, γιατί την ξέρω. Ξέρω πώς είναι σε ένα τραπέζι, σε μια παρέα. Καταρχήν κάνει απίστευτες μιμήσεις. Αν πήγαινε στο Y.F.S.F., θα τους κέρδιζε όλους. Είναι απίστευτα ευρηματική και έξυπνη. Θα ήθελα,λοιπόν,να τη δω και λίγο πιο χαλαρή. Μου αρέσει που είναι αυστηρή μουσικά, αλλά περιμένω να δω και τον πλακατζή άνθρωπο που γνωρίζω.

 

Η Τάμτα έχει ένα θαυμάσιο τρόπο να λέει αυτό που θέλει. Νιώθει και μια ευγνωμοσύνη για την Ελλάδα και τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι εδώ. Βγήκε από ένα talent show, μπορεί να μπει στη θέση των παιδιών, οι αποφάσεις της είναι σωστές και μου αρέσει πάρα πολύ. Συχνά είναι σκληρή και πολύ κάθετη.

Ο Θοδωρής είναι αποκάλυψη, όχι για εμένα, γιατί τον ξέρω καλά, αλλά για τον κόσμο. Είναι έξυπνος, επικοινωνιακός, αλλά παρα είναι μαλακός για τα δεδομένα μου. Θα τον ήθελα λίγο πιο αυστηρό. Είναι πολύ συναισθηματικός και τον έβλεπα ότι στεναχωριόταν πραγματικά ο άνθρωπος όταν έπρεπε να κόψει κάποιον διαγωνιζόμενο.

Όσο αφορά τον Σάκη, χαίρομαι πάρα πολύ που είναι σε αυτό το project. Τον ξέρω είκοσι -μπορεί και παραπάνω- χρόνια. Ό,τι κάνει,το πιστεύει. Είναι ένας αληθινός άνθρωπος που υπερασπίζει τις επιλογές του».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ