Θέμος Αναστασιάδης για διάγγελμα Τσίπρα: «Να τους δώσουμε να καταλάβουν» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:48
1/7/2015

Θέμος Αναστασιάδης για διάγγελμα Τσίπρα: «Να τους δώσουμε να καταλάβουν»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή το απογευματινό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Θέμος Αναστασιάδης έγραψε στο blog του «Πρώτου Θέματος» το ακόλουθο κείμενο όπου τοποθετείται για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής:

«Ούτε οι ατελείωτες ουρές των ταλαιπωρημένων συνταξιούχων έξω απ’ τις τράπεζες, ούτε η διεθνής απομόνωση της χώρας, ούτε η άτυπη χρεοκοπία βοήθησαν τον Αλέξη Τσίπρα να αντιληφθεί ότι βαδίζει σε λάθος δρόμο. Επιμένει στα ίδια αδιέξοδα γιατί δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος, κι ότι έχει προκαλέσει ΗΔΗ ανεπανόρθωτη καταστροφή!

Ακόμη καλύτερα!!! Με το εκτός τόπου και χρόνου διάγγελμά του ο πρωθυπουργός διευκολύνει τον καθένα να αντιληφθεί το αυτονόητο! Ψηφίζοντας «ΟΧΙ» θα παραμείνουμε από Δευτέρα με κλειστές τράπεζες, η οικονομική ασφυξία θα οδηγήσει στην απονέκρωση της οικονομίας, θα ξεμείνουμε μέσα σε μια βδομάδα από τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα.

Ακόμη και τότε, και στην δραχμή να ‘χουμε φθάσει (!) προφανώς ο Αλ. Τσίπρας θα εξακολουθεί να λέει ότι η κυβέρνηση αγωνίζεται για ένα καλύτερο αποτέλεσμα εντός Ευρώπης, ενώ οι πράξεις του εκ των πραγμάτων μας οδηγούν εκτός Ε.Ε. Ακόμη καλύτερα!

Τώρα είναι πια σαφές σε όλους ότι μοναδικός δρόμος να σωθούμε απ’ τις ουρές, κι απ’ ότι χειρότερο ακολουθήσει είναι να υπερ-ψηφιστεί συντριπτικά το «ΝΑΙ»στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση ας κάνει ότι καταλάβει. ΑΝ καταλαβαίνει. Διότι η μέχρι σήμερα πορεία της δείχνει ότι συμβαίνουν δύο τινά: α) Είτε ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ την πραγματικότητα και β) ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Το τι απ’ τα δύο ισχύει είναι αδιάφορο. Ακόμη καλύτερα!

Με την ψήφο μας μπορούμε να τους δώσουμε εμείς να το καταλάβουν πολύ καλά. Εστω και σε συνθήκες «χουντικού» δημοψηφίσματος, όπως ήδη καταγγέλθηκε απ’ το συμβούλιο της Ευρώπης, ακόμα και σε κλίμα τρομοκρατίας με εφόδους Κρατικοδίαιτων φανατικών εναντίων των υποστηρικτών του «ΝΑΙ», θα τους δώσουμε να καταλάβουν. Για να ξανανοίξουν οι τράπεζες, να εξασφαλισθούν μισθοί και συντάξεις σε ευρώ, να γυρίσουν οι… αποκλεισμένοι Έλληνες απ’ τα ο εξωτερικό και να διασώσουμε ότι διασώζεται απ’ τον τουρισμό και την Ελλάδα. ΝΑΙ στην λογική, ΟΧΙ στην παράνοια.

Υ.Γ.: Αλήθεια τι συσκεπτόντουσαν τέσσερις ώρες ώστε να βγουν να ξαναπούν τα ίδια ακριβώς; Εκτός κι αν κι εκείνοι δεν καταλαβαίνουν πια αυτά που γράφουν. Ακόμη καλύτερα. Θα τους δώσουμε να το καταλάβουν. Και με την ψήφο μας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ