θα το πάθεις το σοκ: Μάθε πόσο κοστίζει το show της Ρούλας! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:17
28/3/2016

θα το πάθεις το σοκ: Μάθε πόσο κοστίζει το show της Ρούλας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε λίγες μέρες από τώρα, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση με το νέο της show, που όμως, θα είναι βγαλμένο από τα παλιά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στο Epsilon την έχουν υποδεχτεί με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ το περασμένο Σάββατο (26/3) τής έκαναν ολόκληρο αφιέρωμα, το οποίο μάλιστα έκανε και τηλεθέαση! 

Με το αφιέρωμα στη Ρούλα, ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (29/3) στο Πρωινό, όπου ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τη διαφωνία του με αυτο, τονιζοντας ότι αφιέρωμα κάνουμε στους... πεθαμένους! Αλλά προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού αποκάλυψε πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του show.

 

 

«Εμένα μου έχει πει μια κουβέντα ο Λάτσιος που την κρατάω: "Ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια φορά επιτυχία, θα σου ξανακάνει σίγουρα, έχει μια μαγιά". Το ότι μπορεί με τα χρόνια να κάνει μια καμπή είναι φυσιολογικό. Η Ρούλα είναι σίγουρα πρωταθλήτρια στην τηλεόραση. Όλοι της χρωστάμε. Εδώ στον ΑΝΤ1 ποια ξεκίνησε το πρωινό»;

Και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι κάθε επεισόδιο θα κοστίζει 100.000 ευρώ!!!

Για τη Ρούλα  μίλησε και η Λίτσα Πατέρα, με την οποία ξεκίνησαν μαζί τον Πρωινό Καφέ.

«Πιστεύω ότι η Ρούλα έχει μεγάλη έμπνευση, έχει μαγνητισμό, το μυαλό της κόβει. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει την έχουν ωριμάσει και φαντάζομαι ότι θα δείξει κάτι πιο σύγχρονο. Πιστεύω στη Ρούλα», τόνισε η αστρολόγος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ