Θα συνεχιστεί του χρόνου το ΦΜ Live ή όχι; Τι απάντησε η Μπακοδήμου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:24
10/5/2016

Θα συνεχιστεί του χρόνου το "ΦΜ Live" ή όχι; Τι απάντησε η Μπακοδήμου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Μαρία Μπακοδήμου μας κρατούν συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Star αλλάζοντας για ακόμα μία φορά ώρα μετάδοσης, μία κίνηση που στην αρχή της σεζόν τους είχε κοστίσει σε νούμερα τηλεθέασης.

Στην πορεία τα νούμερα πήραν την ανηφόρα και μια εύλογη απορία τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν είναι εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και του χρόνου. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαρία Μπακοδήμου μας έλυσε τις απορίες.

 

Τι αίσθηση της αφήνει η φετινή σεζόν της εκπομπής;

«Μια μάλλον αμήχανη αίσθηση. Υπήρχαν ημέρες που τα νούμερά μας ήταν διπλάσια από αυτά της προηγουμένης. Αυτή η διακύμανση είναι πολύ μεγάλη για να καταλάβεις και να ερμηνεύσεις τι γίνεται εκείνη την ώρα με τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι συνέβη περισσότερο γιατί είναι μια περίεργη εποχή. Ζούμε κομβικές ιστορικές στιγμές, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο πώς είναι η διάθεσή μας κάθε ημέρα, τι θέλουμε να δούμε, αν η επικαιρότητα έχει προτεραιότητα, γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα», λέει και συνεχίζει: «Και η τηλεθέαση -πέραν των πρώτων μηνών που είχαμε μια καινούργια ομάδα που δεν είχε δέσει ακόμα ολοκληρωτικά- στην πορεία άρχισε να ανεβαίνει και να γίνεται καλύτερη και η εκπομπή. Το νιώθαμε και από το πώς περνούσαμε εμείς οι ίδιοι. Για εμένα είναι μαγικό το ότι, από την ώρα ακόμη που βρίσκομαι στο γραφείο για τη σύσκεψη μέχρι και την ολοκλήρωση της εκπομπής στον αέρα, περνώ πολύ όμορφα. Φέτος μάλιστα αισθάνομαι πολύ πιο ζεστή την ανταπόκριση του κόσμου, όποτε έρχομαι σε επαφή μαζί του,σε σχέση με το παρελθόν, ίσως γιατί είναι πιο έντονη η ανάγκη του να χαλαρώσει, να δει τη ζωή από μία πιο θετική ματιά».

Όσο για το αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου;

«Δεν ξέρω. Δεν έχουμε κάνει κάποια συγκεκριμένη συζήτηση. Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ ρευστά για πολλούς λόγους. Θα συζητήσουμε με το κανάλι για το αν θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο. Θα δούμε τι αλλαγές μπορούν να γίνουν, πώς θα είναι η εκπομπή, τι ώρα θα ξεκινά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ