Θα σκοτώσει ο Εζελ τον πατέρα της Εσάν; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:46
22/8/2011

Θα σκοτώσει ο Εζελ τον πατέρα της Εσάν;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Εζέλ ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Σερντάρ, αλλά ο Αλί προσπαθεί να τον εμποδίσει γιατί πιστεύει ότι τους έχουν στήσει παγίδα.  Το σχέδιο του Τζεγκίζ είναι να σκοτώσει ο Εζέλ τον Σερντάρ και η Εσάν να το δει με τα μάτια της… Η Σεμπνέμ

 

Ο Εζέλ ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Σερντάρ, αλλά ο Αλί προσπαθεί να τον εμποδίσει γιατί πιστεύει ότι τους έχουν στήσει παγίδα.  Το σχέδιο του Τζεγκίζ είναι να σκοτώσει ο Εζέλ τον Σερντάρ και η Εσάν να το δει με τα μάτια της… Η Σεμπνέμ ανακοινώνει στον Τζεγκίζ ότι θ’ αφήσει τη δουλειά. Ο Εζέλ λέει στον Τεφό ότι δεν εμπιστεύεται τη Σεμπνέμ και τον προειδοποιεί ότι στο εξής θα τον θεωρεί υπεύθυνο για τις πράξεις της.


Ο Ραμίζ δηλώνει στην Αζάντ ότι ποτέ δεν θα εγκρίνει τη σχέση της με τον Αλί. Η Σεμπνέμ λέει στον Τζεγκίζ ότι ο Εζέλ και ο Τεφό θα σκοτώσουν τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ αποκαλύπτει στον Εζέλ πως κορόιδεψε την Εσάν και σκότωσε τη θεία της. Μιλάει επίσης και για τον θάνατο του Μερτ. Ξαφνικά εμφανίζεται η Εσάν σοκαρισμένη με αυτά που άκουσε και ο Εζέλ της δίνει το όπλο του… Στο μεταξύ ο Τεφό κάνει πρόταση γάμου στη Σεμπνέμ κι εκείνη δέχεται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ