Θα πάθεις πλάκα με τη Βουλγάρα σωσία της Σκορδά! [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:16
4/4/2016

Θα πάθεις πλάκα με τη Βουλγάρα σωσία της Σκορδά! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλοί είναι εκείνοι που συμφωνούν ότι η σύζυγος του Τόνι Μαυρίδη, Ευαγγελία μοιάζει πολύ με τη Φαίη Σκορδά. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που ο συνθέτης μάς σύστησε τη σύντροφό του, σταθήκαμε στην εκπληκτική ομοιότητα της με την παρουσιάστρια. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, κάπου εκεί έξω υπάρχει και μία άλλη κυρία, που επίσης μοιάζει εκπληκτικά στη Φαίη. Και την εντόπισαν στη Βουλγαρία εκεί στο Happy day.


 

 

Στην εκπομπή έπαιξαν απόσπασμα από την εμφάνιση παίκτη της γειτονικής χώρας στο Your face Sounda Familiar, όπου είχε μεταμφιεστεί σε Έλενα Παπαρίζου στην Γιουροβίζιον, όταν και κατέκτησε το 2005 την πρώτη θέση.


 

Κι εκεί που παρακολουθήσαμε την αστεία – πραγματικά – εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, η κάμερα έκανε πλάνο στο κοινό. Και τσουπ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εντόπισε τη σωσία της Σκορδά, ανάμεσα στους θεατές!


«Αυτή στο κοινό, μοιάζει στη Σκορδά! Είναι ίδια», τόνισε η Τσιμτσιλή. Κι έχει απόλυτο δίκιο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ