Θα πάνε τα Καλημερούδια και του χρόνου; Τι απάντησε η Ντορέττα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:15
4/3/2016

Θα πάνε τα "Καλημερούδια" και του χρόνου; Τι απάντησε η Ντορέττα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι η ομάδα της στα “Καλημερούδια” έχουν κατορθώσει από την αρχή της σεζόν να ανεβάσουν αισθητά τα ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό κάποιες φορές αφήνουν πίσω πλέον τα αντίστοιχα του “Πρωινού”.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μία εύλογη απορία λοιπόν είναι εάν η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η -πλέον αρμόδια για να απαντήσει- Ντορέττα δήλωσε σχετικά:

“Η πρόθεση του καναλιού είναι αυτή, να μην ξεκινάει του χρόνου από το μηδέν, να φτιάξει μια ομάδα που θα τη χτίσει. Θα μπορούσαμε να μιλάμε με σιγουριά για το αν θα βγούμε αύριο. Η γενικότερη κατάσταση είναι τόσο περίεργη, που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα πάμε και του χρόνου, θα ήταν αφελές. Άδειες καναλιών, πολιτικά, κοινωνικά προβλήματα, ξέρεις πού θα είσαι του χρόνου; Δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά από τώρα σε καμία περίπτωση, δεν έχουμε μιλήσει επίσημα για την επόμενη σεζόν.

Δεν έκρυψε πάντως και εκείνη δεν ανέλαβε την πρωινή εκπομπή του Mega απλά για να κάνει μια αρπαχτή, αλλά θα ήθελε να συνεχίσει και δεύτερη χρονιά.

“Αυτή ήταν η πρόθεσή μου, γιατί δεν κάνω το πρωινό για “αρπαχτή”, αλλιώς γιατί να το έκανα για μία χρονιά; Για να πω ότι το έζησα κι αυτό; Φυσικά και με ενδιαφέρει, εφόσον ξεκινάω κάτι, να έχει συνέχεια.”

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ