Θα κλάψεις: Ο τσολιάς με τουαλέτα ποζάρει ως Ραχήλ Μακρή! [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:45
14/1/2016

Θα κλάψεις: Ο "τσολιάς" με τουαλέτα ποζάρει ως Ραχήλ Μακρή! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο αγαπημένος "τσολιάς" της ελληνικής τηλεόρασης, πετάει για λίγο τη φουστανέλα του, βάζει κατακόκκινη τουαλέτα και ποζάρει για λογαριασμό γνωστού περιοδικού ωσάν άλλη... Ραχήλ Μακρή!

Ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης, ο διάσημος "τσολιάς" κάνει το τρολάρισμα της νέας χρόνιας και αντιγράφει τη φωτογράφηση της πρώην βουλευτίνας στο περιοδικό Down Town. Και τα "σπάει" ως Ραχήλ σε ρόλο μοντέλου! Η ανατρεπτική φωτογράφηση συνοδεύεται με μία σπαρταριστή συνέντευξη.

 

Πώς σου φαίνεται η Ραχήλ Μακρή ως γυναίκα;

«Μια χαρά είναι εμφανισιακά, για μερακλήδες. Δεν είναι βέβαια του γούστου μου. Εμένα ως γυναίκα μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Έχει αυτό το «mistress» που με ιντριγκάρει. Προτιμώ αυτό το agressive αριστερό της Ζωής. Βέβαια και λίγο dirty mind, όπως καταλαβαίνεις». 

 

Με πόσα χρήματα θα έδειχνες το πρόσωπό σου;

«Νομίζω θα αρκούσε η τελευταία δόση του ΔΝΤ. Η χώρα έτσι και αλλιώς από το ΔΝΤ δεν θα σωθεί, ας σωθώ εγώ (γέλια). Επίσης, το πρόσωπό μου είστε όλοι εσείς. Ο Μπαλούρδος και ο Τσολιάς είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, είναι όλοι Έλληνες. Ο Μπαλούργος είναι το συστημικό και ένστολο κομμάτι, ο βολεμένος,ο γλείφτης της εξουσίας, ο βυσματίας, ο άνθρωπος του άρπα κόλλα. Ο Τσολιάς είναι λίγο πιο ανάλαφρος».

 

Μεταμφιέζεσαι για να αποφύγεις τη δημοσιότητα;
 

«Δεν με ενδιαφέρει να έχω προσωπική προβολή στην τηλεόραση δείχνοντας το πρόσωπό μου. Οι περισσότεροι μπαίνουν στη tv, για να διαφημίσουν τη φάτσα τους, να γίνουν αναγνωρίσιμοι ή να αποκτήσουν δύναμη για να ρίξουν μια γκόμενα σε ένα εστιατόριο» εξηγεί χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ