Θα κλαίτε από τα γέλια! Το αξέχαστο τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα σε Λάτσιο - Μενεγάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:44
24/4/2018

Θα κλαίτε από τα γέλια! Το αξέχαστο τρολάρισμα των Ράδιο Αρβύλα σε Λάτσιο - Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η επετειακή εκπομπή της δημοφιλούς τηλεοπτικής ομάδας από τη Θεσσαλονίκη πρόσφερε πολλά και διάφορα απίθανα στιγμιότυπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Το «Ράδιο Αρβύλα» κλείνει δέκα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες και ανάμεσα στις στιγμές άφθονου γέλιου που μας πρόσφεραν, θυμήθηκαν μία ακόμη μοναδική στιγμή της εκπομπής. 

Η παρέα της Θεσσαλονίκης πρόβαλε ένα βίντεο το οποίο είχε παίξει μετά το διαζύγιο - βόμβα της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. 

Ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Σε αυτά τα δέκα χρόνια είχαμε ζήσει τον χωρισμό του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη. Και στο ΑΜΑΝ είχαμε ζήσει τον γάμο του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη. Η επανασύνδεση στην επόμενη εκπομπή. Ήταν μια στιγμή που την είχα ξεχάσει τελείως. Όταν την είδα στο μοντάζ γέλασα τόσο πολύ…»! Δείτε το βίντεο, που τρολάρουν την Ελένη Μενεγάκη και θα κλαίτε από τα γέλια!

To υλικό είναι απλά απολαυστικό: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ