Τέλος από το Happy Day o Δήμος Βερύκιος: Έτσι το ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή [video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:49
11/6/2019

Τέλος από το Happy Day o Δήμος Βερύκιος: Έτσι το ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Μια διαφορετική εκπομπή ήταν η σημερινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day καθώς ήταν η πρώτη μέρα χωρίς Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου, εδώ και χρόνια.

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας οφείλονται για τις συγκεκριμένες αλλαγές και αυτό ακριβώς εξήγησε εκτενώς η παρουσιάστρια, την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να γίνει η καθημερινή σύνδεση με τη ραδιοφωνική εκπομπή των δύο δημοσιογράφων του Αlpha.

Ιδού τι είπε η Σταματίνα:

 

Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δε θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε.
Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε.

Ιδού και το βίντεο:

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ