Τελικά η Ρούλα επέστρεψε στο Εpsilon και πυροβολεί από Επίδαυρο [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:29
4/7/2016

Τελικά η Ρούλα επέστρεψε στο Εpsilon και "πυροβολεί" από Επίδαυρο [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέχεια στο σίριαλ με την κόντρα της διάσημης παρουσιάστρια με τον Μένιο Φουρθιώτη δόθηκε τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα τα χθεσινά ποσταρίσματα εκείνης.

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon με τη συνεργασία της να έχει λήξει μάλλον άσχημα. Στον αντίποδα της κόντρας ο Μένιος Φουρθιώτης τον οποίο επίσης "χρέωσε" η Ρούλα με ευθύνη για την αποχώσησή της.

Εκείνος βέβαια τονίζει ότι τίποτα από αυτά που γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό δεν ισχύουν, απειλεί με εξώδικα και διαφημίζει με "τρέλα" την "επιστροφή της Ρούλας στο Εpsilon" για την Κυριακή το βράδυ. Χθες δηλαδή (3/7/2016)

 

Όλο αυτό τον καιρό η Ρούλα βρισκόταν στην Επίδαυρο από όπου και αναρτούσε διαρκώς φωτογραφίες με μηνύματα τύπου "μη μασάτε" τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να είναι στην Αθήνα ή στο στούντιο σύντομα.

Και όσο πλησίαζε η στιγμή και γινόταν τα τρέιλερ πιο έντονα και η πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη πλησίαζε τόσο εκείνη συνέχιζε τα ποσταρίσματα.

Μέχρι που στο τέλος αποφάσισε να γίνει πολύ συγκεκριμένη. Και... "πυροβόλησε" ως εξής:

 

Για όσους έχουν απορία λοιπόν, η συνέντευξη που προβλήθηκε χθες με τη Ρούλα Κορομηλά ενώπιος ενωπίω με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν μια που είχε μαγνητοσκοπηθεί παλιότερα, όμως επικοινωνήθηκε "τρελά" για ευνοητους λογους. Έξαλλη η Ρούλα και προφανώς το θέμα θα έχει συνέχεια.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ