Τατιάνα σε Καραβάτου: «Δε μου άρεσες πέρυσι στον Alpha» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:44
4/11/2014

Τατιάνα σε Καραβάτου: «Δε μου άρεσες πέρυσι στον Alpha»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη την Κατερίνα Καραβάτου είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11) η Τατιάνα Στεφανίδου και η πρώτη μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση της από τον Alpha. 

Κι αν η Κατερίνα προσπαθούσε να είναι όσο πιο ευγενική μπορούσε για το πρώην κανάλι της, η Τατιάνα δεν την άφησε σε ησυχία. Οι σπόντες και οι αιχμές για τη συνεργασία τους πήγαν και ήρθαν από την παρουσιάστρια της εκπομπής , η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της Καραβάτου, όπου ο Alpha είχε διακόψει απότομα και άκομψα τη συνεργασία τους λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το παιδί της.

 

Η Καραβάτου στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει ότι το καλοκαίρι έφυγε από το κανάλι επειδή δεν είχε κάτι σίγουρο στα χέρια της και πώς η περσινή πρόταση για το «Μες στην καλή χαρά» ήταν η καλύτερη που της είχε γίνει. Τι να το πει αυτό; Γυάλισε το μάτι της Τατιάνας, η οποία δε δίστασε να της πει ότι η εμφάνιση της πέρυσι στην εκπομπή δεν της άρεσε καθόλου και ως τηλεθεάτρια που την παρακολουθεί, δε συμφωνεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανε να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκπομπή. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ