Τα ύστερα: Η Σπυροπούλου με καυτό μαγιό στον κήπο της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:37
15/7/2013

Τα ύστερα: Η Σπυροπούλου με καυτό μαγιό στον κήπο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εκεί, που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι η "διάδοχος" της Ελένης Μενεγάκη και δεν την αντιγράφει, εκεί μας πείθει για το αντίθετο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κολλημένη με το Instagram και το Twitter το Λενιώ; Κολλημένη και το Κωνσταντινιώ. Φωτογραφίες με μαγιό, παραλίες, σκυλιά και κήπους η "βασίλισσα"; Τις ίδιες φωτογραφίες και η wanna be. Και για του λόγου το αληθές, οι τελευταιες φωτογραφίες που ανέβασε και τρέλανε τους followers της είναι τραβηγμένες από τον κήπο-υπερπαραγωγή του σπιτιού της.

Άσχετο, αλλά η πανελίστρια και μέχρι πέρυσι μοντέλο προσώπου στης Μενεγάκη, πού μένει; Στις... Βερσαλλίες κι έχει τέτοιο κήπο;

Τέλος πάντων, η λεπτομέρεια που κάνει τη μεγάλη διαφορά και προκαλεί αναστάτωση είναι το brazilian μαγιό που φοράει και τρέχει σαν το... ελάφι στον κήπο-πάρκο. Και να οι ολόσωμες πόζες με το σέξι μαγιό, που είναι μες στο... μενεγακικό νάζι.

Σε άλλη φωτογραφία, η Σπυροπούλου σκύβει στις τριανταφυλλιές της, μυρίζει τα άνθη κι επίσημα κηρύττει την έναρξη των καλοκαιρινων της διακοπών. "Κι επίσημα ξεκινάνε οι διακοπές μου" έγραψε κι έστειλε την αγάπη της, αφού πρώτα "έστειλε" κόσμο με το κοσνεπτ των αυθόρμητων στιγμών από την καθημερινότητα της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ