Τα'χωσε ο Λιάγκας για τη Eurovision: Ξεφτίλα! Άφωνοι! Αταλαντοσύνη [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:11
11/5/2016

Τα'χωσε ο Λιάγκας για τη Eurovision: "Ξεφτίλα! Άφωνοι! Αταλαντοσύνη" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από 15 χρόνια η Ελλάδα για πρώτη φορά δε θα συμμετέχει στον τελικό της Eurovision και καθόλου απορίας άξιο δεν είναι αυτό αφού αρκεί να δεις το τελικό αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε χθες επί σκηνής στον Α' Ημιτελικό για να πειστείς...

Την απογοητευτική εμφάνιση και τον -κακά τα ψέματα- αναμενόμενο αποκλεισμό μας σχολίασαν στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά κατά της ΕΡΤ, του Προέδρου, Διονύση Τσακνή αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου, Λάμπη Ταγματάρχη.

Και τι δεν είπε ο παρουσιαστής του “Πρωινού” και σε πολλά από αυτά που είπε θα συμφωνήσουμε απόλυτα!

 

Μια μικρή γεύση:

«Υπάρχουν ευθύνες για την ξεφτίλα! Γιατί μιλάμε για ξεφτίλα! Είναι ντροπή για τους Πόντιους για μία φυλή ανθρώπων, που είναι Έλληνες και τους αγαπάμε, έχουν τεράστια παράδοση, είναι ωραία φυλή, δυναμική φυλή, πολεμική φυλή, όλη αυτή η ανεπιτυχέστατη μίξη της ποντιακής μουσικής με τη ραπ. Αν θέλεις να στείλεις ένα ποντιακό τραγούδι στείλε ένα ποντιακό τραγούδι να τελειώνει αυτή η φασαρία. Άφωνοι τελείως! Άφωνοι! Αταλαντοσύνη! Ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο χορευτής της Λυραράκη, παιδαράς, ωραίος, ο οποίος δεν ταίριαζε και με το όλο κλίμα.

Αν ο κύριος Τσακνής στον οποίο αναλογεί προσωπική ευθύνη για το ναυάγιο αυτό -είπε ότι δεν του αρέσει η Eurovision και καλά κάνει και δεν του αρέσει. Αν δεν ήθελε να μην έστελνε καθόλου. Όταν όμως βγαίνει και λέει για “λόγους τηλεθέασης στέλνουμε τραγούδι”.  Έκανε τη χαμηλότερη τηλεθέαση χθες, και το Σάββατο δεν θα πάει καλά γιατί δεν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή. Ήταν ένα τραγούδι παγκοσμίως άγνωστο που ούτε καν το έμαθε κανένας, με ένα συγκρότημα απίθανο που δεν θα το ξαναδούμε ποτέ στη ζωή μας, ξεκάθαρα! Είναι ντροπή! Ήταν αυτοί για Eurovision; Πού ήταν ο συμβολισμός για τους πρόσφυγες; Αυτή η μπαρούφα και η μπούρδα! Είναι η σοβαροφάνεια της αριστεράς που μας κατατρώει! Ακόμα και στην ψυχαγωγία να τα αποτελέσματα!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ