Τα σχόλια της Πάνια για την Πόλα Ρούπα έφεραν την οργή των τηλεθεατών | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:03
24/2/2016

Τα σχόλια της Πάνια για την Πόλα Ρούπα έφεραν την οργή των τηλεθεατών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βροχή αρνητικών μηνυμάτων δέχτηκε στο χθεσινοβραδινό (23/2/2016) Parole η Αννίτα Πάνια μετά από τα σχόλια συμπάθειάς της προς την Πόλα Ρούπα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη όταν η σύντροφός του Πόλα Ρούπα προσπάθησε να τον βγάλει από τη φυλακή με ελικόπτερο.

Η Πάνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης και μίλησε με συμπάθεια για τη μάνα Ρούπα, γεγονός που έκανε έξαλλο το κοινό που την παρακολουθούσε. Η ίδια η Πάνια απάντησε στα κακόβουλα σχόλια του κοινού εγείροντας μεγαλύτερες αντιδράσεις:

 

 «Πήγε να ελευθερώσει τον άντρα της, έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό.

Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς.

Loading the player ...

Παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουνε; Δεν πειράζει, τι να κάνω; Δεν μπορώ να μην λέω και την αλήθεια μου. Πώς θα γίνει δηλαδή; Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Τι να κάνω, αφού μου είναι συμπαθής; Να πάω σε διαφημιστικό διάλειμμα»;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ